Nieuws

Zomervakantietoernooi

Dit jaar organiseert de Evenementencommissie van TV Nieuwland dit jaar een Zomervakantietoernooi. Dit toernooi is voor alle leden van 17 jaar en ouder van TV Nieuwland die dit jaar op vakantie gaan en voor iedereen die besluit om dit jaar een jaartje thuis te blijven.

Het toernooi wordt gespeeld van donderdag 9 juli tot en met vrijdag 28 augustus 2020. Je kunt je aanmelden voor twee onderdelen GD/DD en HD 5 tot en met 9. Je wordt ingedeeld in een poule waarbij rekening wordt gehouden met de speelsterkte. Afhankelijk van het aantal deelnemers zijn er meerdere poules. Om organisatorische redenen kan het zijn dat meerdere sterktes in één poule zitten. Je speel tenminste vijf wedstrijden per onderdeel.

Ook wanneer je op vakantie gaat kun je mee doen met deze competitie. Je kunt namelijk meerdere weken als verhindering opgeven. Wij houden hier rekening mee bij de indeling rekening. Bij meerdere verhinderingen kan het voorkomen dat je in een week op zowel de donderdag als de vrijdag speelt, of twee keer op een avond. We doen ons best dit zoveel mogelijk te voorkomen.
Je kunt je aanmelden via www.toernooi.nl.

De sluitingsdatum is dinsdag 30 juni 2020  om 23:59. Schrijf je dus snel in in!!!

WIJ KIJKEN ERNAAR UIT JE OP DE VAKANTIECOMPETITIE VAN TV NIEUWLAND TE VERWELKOMEN!!

Bij vragen kun je contact opnemen via vakantiecompetitie@tvnieuwland.nl.

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Contact

TV Nieuwland
Nieuwlandseweg 4
3824 XT  Amersfoort
033 - 455 06 54

Met navigatie Nieuwlandseweg 8 gebruiken!
Betalingen alleen met PIN mogelijk!

Postadres

Secretariaat TV Nieuwland
De laatste Stuiver 7
3824 DG Amersfoort