Vertrouwens Contact Persoon TV Nieuwland

Wij willen een tennisvereniging zijn waar iedereen zich veilig en welkom voelt. Toch kan het gebeuren dat iemand dat anders ervaart. Dit is ongewenst gedrag en dat willen we voorkomen. Als jij ongewenst gedrag ervaart, willen wij dat als club weten zodat we jou daarbij kunnen ondersteunen.

Er zijn verschillende vormen van ongewenst gedrag, waaronder pesten, discriminatie, (seksuele) intimidatie, bedreiging en gewelddadig gedrag. Maar je kunt ook problemen ervaren waardoor je niet kunt zijn wie je bent, of je kunt je buitengesloten voelen.

Je kunt zelf met ongewenst gedrag te maken krijgen, maar je kunt het ook bij iemand anders zien gebeuren. Ook dan, bijvoorbeeld als coach, trainer, begeleider, medesporter of ouder, vragen we je om contact te leggen met onze Vertrouwenscontactpersoon (VCP). Bij een vermoeden van seksuele intimidatie zijn coaches, trainers en begeleiders zelfs verplicht om dit te doen.

Wat doet de VCP?

De VCP zal naar jouw verhaal luisteren en samen met jou kijken wat verdere stappen kunnen zijn. Soms is iets op te lossen binnen de vereniging en in sommige gevallen is het verstandig om er andere deskundigen bij te betrekken. Dit zal altijd in overleg met de melder gebeuren. De VCP is onafhankelijk en jij blijft anoniem.

Wie is de VCP van TV Nieuwland?

Ellen Nikkels-Rijnders is de Vertrouwenscontactpersoon bij TV Nieuwland. Vorig jaar, 2022, heeft zij de opleiding vertrouwenspersoon voor in het bedrijfsleven succesvol afgerond en begin dit jaar het certificaat gehaald als vertrouwenscontactpersoon bij de sportopleiding  NOC*NSF om bij TV Nieuwland aan de slag te gaan. Ellen is vanaf de oprichting actief tennis lid bij onze vereniging en regelmatig op het park te vinden.

Hoe kun je de VCP bereiken?

Via het e-mailadres vcp@tvnieuwland.nl kun je contact leggen met de VCP. Zij neemt contact met je op. 

Let op: het e-mailadres is uitsluitend bedoeld om een afspraak te maken, niet om al te melden waar het over gaat.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 455 0654

Tennispark Nieuwland

Nieuwlandseweg 4 gebruik nr 8 voor navigatie!
3824 XT Amersfoort

KVK-nummer

41190643