Ontdek de kracht van partnerschap met TV Nieuwland!

Wil jij je graag verbinden aan onze actieve vereniging? Het sponsorteam van TV Nieuwland bestaat uit ondernemers die graag meedenken om de verbinding zo goed mogelijk met jou in te vullen.

Word één van onze gewaardeerde sponsoren en profiteer van de vele voordelen én gezelligheid die dit partnerschap met zich meebrengt.

Waarom een partnerschap met TV Nieuwland?

  1. Vergroot je communicatiemogelijkheden: Door de naam van jouw bedrijf te verbinden aan TV Nieuwland maak je kennis met onze enthousiaste leden, krijg je toegang tot onze social media kanalen, onze digitale reclameborden en zijn de uitingen van jouw bedrijf goed in beeld op ons tennispark. Dit betekent meer kansen voor communciatie en exposure.
  2. Verhoog je naamsbekendheid: Laat jouw naam, product of dienst opvallen op ons tennispark én op onze social media kanalen, wat uiteraard zorgt voor (meer) herkenning bij onze leden en gasten.
  3. Verbeter je imago: Door te investeren in de lokale tennisvereniging toon je betrokkenheid bij de lokale gemeenschap. Dit positieve imago komt jouw bedrijf natuurlijk ten goede.
  4. Verhoog de productbekendheid: Laat (potentiële) klanten kennismaken met de producten en/of diensten tijdens onze evenementen, toernooien en competitiedagen.
  5. Verhoog de kansen in de markt: Sponsoren en acties kunnen resulteren in meer zakelijke kansen met alle voordelen van dien.
  6. Verwezenlijking van persoonlijke- en ideële motieven: Door onze vereniging te steunen draag je bij aan de groei van een vitale en gezonde lokale sportgemeenschap, verhoging van ons plezier in de tennissport, verduurzaming van ons park, terwijl jij jouw persoonlijke en ideële doelen verwezenlijkt.

Impact van sponsoring

Onze sponsoren spelen een cruciale rol in het versterken van onze vereniging en ons activiteitenprogramma. De bijdragen stimuleren met name de groei van de vereniging, zorgen voor verduurzaming van ons tennispark en vernieuwing van onze tennisbanen.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor de samenwerking met TV Nieuwland zijn divers en op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Bekijk hier onze mogelijkheden of stuur een mail naar [email protected] Wij streven naar maatwerk en gaan graag met je in gesprek om te bespreken hoe we samen een partnerschap kunnen invullen, welke zowel jouw bedrijf als onze vereniging voordelen biedt.

Ook voor particulieren zijn er diverse sponsormogelijkheden. Door deelname aan de club van 100 en 250 lever je al een hele mooie bijdrage.

Wij nodigen je uit om de kracht van partnerschap te ervaren en samen te bouwen aan de toekomst van onze tennisvereniging. Laten we samen bouwen aan gezamenlijke doelen. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking!

De sponsorcommissie

 

3-sponsoring tennis TV NIeuwland.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 455 0654

Tennispark Nieuwland

Nieuwlandseweg 4 gebruik nr 8 voor navigatie!
3824 XT Amersfoort

KVK-nummer

41190643