IVA Test

Beste barvrijwilliger,

Allereerst willen we je bedanken dat je tijd wilt steken in het draaien van bardiensten voor de club. Door jouw inzet kunnen mensen na het tennissen gezellig met elkaar genieten van een drankje en een hapje. Hartstikke goed en belangrijk werk!

Het schenken van alcohol brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo is het van groot belang dat jongeren onder de 18 jaar absoluut geen alcohol kunnen verkrijgen in onze sportkantine. Daarnaast willen we alcoholmisbruik en rijden onder invloed voorkomen. Om jullie te helpen op een goede manier met deze verantwoordelijkheid om te gaan heeft NOC*NSF een online training en test ontwikkeld in samenwerking met de sportbonden.

De teksten en filmpjes in de training stellen je in staat om op een verantwoorde manier alcohol te kunnen schenken in ons clubhuis. Als je de test succesvol hebt afgerond, ben je een gekwalificeerde barvrijwilliger en kun je bardiensten draaien op tijdstippen dat er alcohol wordt geschonken.

We wensen je veel succes met het maken van de test en veel plezier bij het draaien van je bardiensten!

Aan de slag met de IVA training en test 

De online IVA training en test kosten ongeveer 15 minuten van je tijd. 

Voer bij het tabblad “Doe de test” je gegevens in en bij “E-mailadres barverantwoordelijke” het volgende e-mail adres: [email protected].


 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 455 0654

Tennispark Nieuwland

Nieuwlandseweg 4 gebruik nr 8 voor navigatie!
3824 XT Amersfoort

KVK-nummer

41190643