Tennislessen

De tennislessen bij TV Nieuwland worden verzorgd door tennisschool Heinerman Tennis

Lessen senioren (vanaf 18 jaar)
De zomertraining bestaat uit 17 lessen die jaarlijks begin april starten.

De wintertraining bestaat uit 19 lessen die jaarlijks begin oktober starten.

Er wordt getraind in groepen van bijvoorbeeld 4, 6 of 8 personen of in een privétraining. Lessen vinden zowel overdag als ’s avonds plaats en vooral op doordeweekse dagen. Het is ook mogelijk in het weekend te trainen. Op de website van Heinerman Tennis vind je meer informatie over de tennislessen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met [email protected]. Je kunt ook contact opnemen met het bestuur.

Lessen jeugd
Jeugdleden hoeven voorafgaand aan de zomer- en wintertraining alleen hun beschikbaarheid aan te geven (via het inschrijfformulier op de site van Heinerman Tennis). Het lidmaatschap voor de jeugd is namelijk inclusief een jaartraining van 36 lessen o.b.v. één les per week in een groep van 8 personen. De groepen kunnen bij de wintertraining opnieuw worden ingedeeld i.v.m. gewijzigde roosters en/of progressie van het kind.

We hebben voor deze opzet gekozen, omdat we verwachten jeugdleden hiermee enthousiaster te krijgen en te houden voor tennis. Technisch is tennis een moeilijke sport. Daarom is het belangrijk les te nemen én veel te spelen. Net als bij andere sporten. Hoe vaker je speelt, hoe beter het gaat, hoe groter het spelplezier! Ervaringen van andere tennisverenigingen die met deze opzet werken zijn positief.

Jeugdleden die 2 keer per week willen lessen kunnen dit aangeven. De kosten voor een tweede training komen bovenop het jaarlidmaatschap. Hiervoor geldt een gereduceerd tarief: € 211 voor 36 lessen (in een groep van 8 personen) of €100,- voor 17 (zomer)lessen en €111,- voor 19 (winter)lessen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met [email protected]. of de jeugdcommissie via [email protected].
 
Tenniskids programma      
Tennisschool Heinerman verzorgt de jeugdlessen volgens het Tenniskidsconcept van de KNLTB: het aanleren van de juiste tennistechnieken aan kinderen, aangeboden op een voor kinderen hele leuke en speelse wijze. Volgens het Tenniskids programma wordt er gespeeld met speciale ballen en op kleinere banen, waardoor kinderen het spel makkelijker en sneller leren. De kinderen worden ingedeeld in trainingsteams op basis van niveau en leeftijd.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 455 0654

Tennispark Nieuwland

Nieuwlandseweg 4 gebruik nr 8 voor navigatie!
3824 XT Amersfoort

KVK-nummer

32101919