Club van 100

Kom ook bij de "club van...."

Wil jij een bijdrage leveren aan nog meer gezelligheid?bij TV Nieuwland? Zorg dan dat je ook deel uitmaakt van ‘De club van 50 of 100’. Met een vermelding van jezelf, je team of bijvoorbeeld je tennislesgroep ben jij sponsor van een permanente overkapping van een deel van het terras. Een investering in de club voor een gezellige zit tijdens of na een potje tennis. Hoe mooi is het als jij er mede voor zorgt dat deze club uit z’n voegen barst en we dit met jouw hulp kunnen realiseren? De oorspronkelijke bestemming – terrasdeuren – bleek te complex en daarmee te kostbaar.

Wie kan meedoen?

Leden, niet-leden, individuen, partners van, teams, commissies... oftwel iedereen die TV Nieuwland een warm hart toedraagt.

Wat is er mogelijk?

Steun je ‘De club van...’ dan heb je twee mogelijkheden: - de club van 100: een eenmalige bijdrage van 100 euro. - de club van 50: een eenmalige bijdrage van 50 euro.

Wat krijg je ervoor terug?

Met jouw bijdrage steun je de aanschaf van een permanente overkapping én krijg je een grote of kleine vermelding met naam en toenaam inclusief de mogelijkheid van je logo, op het 50/100 bord in het clubhuis. Het Mexico landen-team, MiXXX en het Zondag Heren 2 35+ team gingen je al voor!

Doe mee!

Laat ook jouw naam op het bord schitteren!?Hoe origineler en verrassender het team, hoe leuker. Neem contact op met sponsorcommissie via [email protected] , dan maakt de sponsorcommissie in overleg met jou een persoonlijk bordje voor het 50/100-bord in het clubhuis.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 455 0654

Tennispark Nieuwland

Nieuwlandseweg 4 gebruik nr 8 voor navigatie!
3824 XT Amersfoort

KVK-nummer

41190643