Laat jouw naam schitteren op ons 'vriendenbord' !

Kom ook bij de "club van...."

Wil jij een bijdrage leveren aan bijvoorbeeld de verduurzaming van het clubhuis, een aanbouw aan het clubhuis, upgrade van het interieur?  Samen met jou kunnen we dit mogelijk maken. Zorg dan dat je ook deel uitmaakt van ‘De club van 100 of 250’! Met een vermelding van jezelf, je team of bijvoorbeeld je tennislesgroep kunnen we de wensenlijst gaan realiseren. Hoe mooi is het dat je straks zelf na een potje tennis in een duurzaam, ruim en fraai ingericht clubhuis kan genieten van een drankje en een hapje?

Wie kan meedoen?

Leden, niet-leden, individuen, partners van, teams, commissies... oftwel iedereen die TV Nieuwland een warm hart toedraagt.

Wat is er mogelijk?

Steun je ‘De club van...’ dan heb je twee mogelijkheden: - de club van 100: een eenmalige bijdrage van 100 euro. - de club van 250: een eenmalige bijdrage van 250 euro.

Wat krijg je ervoor terug?

Met jouw bijdrage steun je de verbetering en vernieuwing van de club én krijg je een grote of kleine vermelding met naam en toenaam inclusief de mogelijkheid van je logo, op de 100/250 borden in en om het clubhuis. 

Doe mee!

Laat ook jouw naam op het bord schitteren! Hoe origineler en verrassender het team, hoe leuker. Neem contact op met sponsorcommissie via [email protected] , dan maakt de sponsorcommissie in overleg met jou een gepersonaliseerd bordje voor het 100/250-bord in en om  het clubhuis.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 455 0654

Tennispark Nieuwland

Nieuwlandseweg 4 gebruik nr 8 voor navigatie!
3824 XT Amersfoort

KVK-nummer

41190643