Algemene informatie

Stichting Tennispark Nieuwland heeft in 2004 een modern tennispark in Amersfoort gerealiseerd aan de Nieuwlandseweg 4. Dit park bestaat uit 8 volledige banen, 1 minibaan en een oefenkooi, allemaal verlicht. Een schitterend modern clubhuis completeert het park.
 
De ondergrond waarop gespeeld wordt is kunstgras, waardoor de banen het hele jaar door bespeelbaar zijn. Het park is dagelijks geopend van 08.30 uur tot 23.00 uur. Het park en het clubhuis worden geheel in eigen beheer onderhouden. Dit geldt ook voor de exploitatie van de bar. Het stichtingsbestuur is hier verantwoordelijk voor en doet voor de daadwerkelijke invulling een beroep op de gebruikers van het park.


De stichting heeft als doel:

  • het ontwikkelen en in stand houden van een tennispark in de gemeente Amersfoort
  • het bevorderen van de tennissport

De stichting realiseert dit door de banen en het clubhuis ter beschikking te stellen van abonnementhouders, door te faciliteren in zaken als scoreborden, scheidsrechterstoelen, sleepnetten, onderhoud en beheer van het park, ter beschikking stellen van kleedkamers en douches et cetera. Ook wordt een aantal banen ter beschikking gesteld aan een tennisschool om trainingen te verzorgen.

Stichting Tennispark Nieuwland

Postadres: De Strang 9, 3823GL Amersfoort

KvK nummer: 41190643

Klik hier om lid te worden

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 455 0654

Tennispark Nieuwland

Nieuwlandseweg 4 gebruik nr 8 voor navigatie!
3824 XT Amersfoort

KVK-nummer

41190643