Toernooien

Jaarlijks organiseren we een groot aantal toernooien en activiteiten.

Landentoernooi

In januari / februari / maart vindt het grootste en gezelligste interne toernooi van TV Nieuwland plaats: het Landentoernooi. Op vijf vrijdagavonden strijden verschillende Landenteams (in poules) tegen elkaar tijdens vier (gemengd) dubbelpartijen per avond. De finales worden gespeeld op een spetterende feestavond.

Bekijk hier het reglement


Clubkampioenschappen seniorleden

Jaarlijks organiseert TV Nieuwland voor al haar leden het gezellige clubtoernooi. Gedurende twee weken wordt in de categorieën 4 t/m 9 gestreden om het clubkampioenschap.

In de meeste categorieën (categorie 4 en 5 is wel eens anders) wordt het toernooi in poulevorm gespeeld, zodat je in die veertien dagen toch gauw drie tot vier wedstrijden speelt. Daarbij kun je aan het enkelspel meedoen en dubbelpartijen (heren, dames en gemengd) spelen. Naast de wedstrijden worden ook andere leuke activiteiten georganiseerd.


TV Nieuwland Easy Active Open Toernooi

Ieder jaar kun je in de eerste week van september, tijdens het Open Toernooi, heerlijk NaZomeren. We doen er alles aan om er elk jaar weer een uitdagend, sportief en gezellig toernooi van te maken! Met lekkere hapjes en drankjes, een gedreven en gezellig organisatieteam en een spetterende feestavond. Jaarlijks doen veel tennissers uit de regio en veel leden aan ons Open Toernooi mee. 

 

DamesDubbelDag

Eind september organiseren we voor alle speelsters van TV Nieuwland De DamesDubbelDag. Gezellig met elkaar een sportief middagje tennissen! Iedere speelsterkte kan zich met een partner inschrijven of je geeft je alleen op. De speelsterktes zijn: 8/9, 7 en 5/6. Je kunt je ook aanmelden voor het diner na afloop. Een leuke manier om andere speelsters op de club te leren kennen. 

Mix & Match Dag

Eind oktober/begin november organiseren we de supergezellige Mix & Match Dag. Tijdens deze dag spelen mixpartners een plezierig en sportief aantal wedstrijden. Je mag met iedereen inschrijven, ook met een partner van buiten onze club en ook als je maatje geen KNLTB-lid is. We spelen in vier categorieën: 5, 6, 7 en 8. De indeling is gebaseerd op de speler met de hoogste speelsterkte.


Welkom@TVNieuwland toernooi

Het welkom@tvnieuwland toernooi is een dubbeltoernooi voor alle seniorleden van TV Nieuwland die in het lopende jaar lid zijn geworden. Altijd leuk en dé manier om op een ongedwongen, sportieve manier kennis te maken met andere (nieuwe) leden van de vereniging!

Op een zondagavond in juni speel je maximaal 4 keer een half uur een dubbel- of mixpartij. We onderscheiden twee niveaus: beginner en gevorderde. De prijs gaat naar die beginner of gevorderde die de meeste games heeft gewonnen.

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 455 0654

Tennispark Nieuwland

Nieuwlandseweg 4 gebruik nr 8 voor navigatie!
3824 XT Amersfoort

KVK-nummer

41190643