Reglement abonnementen

Stichting Tennispark Nieuwland

Tennisvereniging Nieuwland maakt gebruik van het tennispark dat door de Stichting Tennispark Nieuwland wordt beheerd. Officieel gezien zijn leden van de tennisvereniging abonnementhouders van deze Stichting.

Lidmaatschap Tennisvereniging Nieuwland

Voor de verschillende lidmaatschapsvormen en voorwaarden van Tennisvereniging Nieuwland verwijzen wij naar de website www.tvnieuwland.nl.

Lidmaatschap Stichting

Dit lidmaatschap is uitsluitend bedoeld voor senioren en is enigszins te vergelijken met het huren van een tennisbaan voor een jaar. Hoe werkt het? Je wordt alleen lid van de Stichting en krijgt een pasje waarmee je een baan kunt afhangen (net als leden van de tennisvereniging). Echter, je kunt niet deelnemen aan activiteiten van de vereniging (zoals competitie, toernooien en/of andere activiteiten op het park) en je wordt ook geen lid van de KNLTB. Daarnaast betaal je een hoger abonnementsgeld aangezien je niet meehelpt het park te exploiteren via de vereniging (denk aan het verrichten van bar- en klusdiensten waartoe leden van de vereniging verplicht zijn).

Aanmelden

Als je je wilt aanmelden voor het Stichtingslidmaatschap, kan je het reguliere inschrijfformulier gebruiken en geef je in een begeleidende mail aan de ledenadministratie aan dat het dit specifieke lidmaatschap betreft. Alle leden van Tennisvereniging Nieuwland en Stichting Tennispark Nieuwland committeren zich aan de regels die we met elkaar hebben afgesproken in bijvoorbeeld het Huishoudelijk Reglement, baanreglement e.d. Zie www.tvnieuwland.nl.

Looptijd

De voorwaarden omtrent het aangaan en opzeggen van het Stichtingslidmaatschap zijn hetzelfde als bij de tennisvereniging zijn beschreven.

Beschikbaarheid

Abonnementshouders moeten er rekening mee houden dat er beperkingen kunnen zijn in de beschikbaarheid van de banen en de overige faciliteiten van het park. Dit zal onder meer het geval zijn als er tennislessen worden gegeven, wedstrijden en/of toernooien worden gespeeld, er onderhoud moet worden gepleegd of de banen gesloten zijn bij bepaalde weersomstandigheden.

Introducees

Een abonnementhouder mag maximaal 3x per jaar een introducee meenemen. Dit kost € 5,- per uur en reken je af bij het afhangen via de KNLTB Clubbapp.

Prijzen

De Stichting stelt jaarlijks de prijzen voor alle abonnementen, onderverdeeld naar abonnementssoort, vast. De prijzen voor het nieuwe abonnementsjaar (dit loopt van april tot april) worden telkens in maart bekend gemaakt in de Algemene Ledenvergadering en op de website www.tvnieuwland.nl

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 455 0654

Tennispark Nieuwland

Nieuwlandseweg 4 gebruik nr 8 voor navigatie!
3824 XT Amersfoort

KVK-nummer

41190643