Voorjaarscompetitie

- inschrijven voorjaarscompetitie 2024 is niet meer mogelijk

Ten opzichte van de vorige voorjaarscompetitie heeft de KNLTB een paar kleine wijzigingen gedaan in het aanbod, maar de wijzigingen betreffen competitiesoorten waarvoor binnen onze club vorig jaar geen animo was. De vrijdagavondcompetitie wordt wederom om de week gespeeld. De ene week de dubbel teams en de andere week de gemengde teams samen met de 8&9 competitie.

Bardiensten / facilitaire diensten
Wanneer je competitie speelt, dan is het altijd fijn als het clubhuis schoon is, de banen er netjes bij liggen en zeker ook dat er iemand achter de bar staat. Daarom is iedereen die competitie speelt verplicht om per competitieteam, waar hij / zij aan meedoet een extra dienst te draaien en deze uit te voeren op een competitiedag waarop hij /zij zelf niet speelt! Deze diensten zijn dus bovenop de drie reguliere diensten die ieder lid per jaar sowieso wordt geacht te doen (dus ook de niet competitiespelers).

Beperkte baancapaciteit
Als er meer teams inschrijven dan de b
aancapaciteit toelaat, is het mogelijk dat niet alle teams geplaatst kunnen worden. Vooral voor de vrijdagavond verwachten we wederom te veel inschrijvingen. Te meer omdat de gemeente ons niet toestaat dat er nog na 23:00 uur gespeeld wordt. Om die reden gaan we nog minder vrijdagavond teams inschrijven. Bij overinschrijving kan de VCL besluiten spelers die zich bij meerdere teams hebben ingeschreven uit een team te halen.Voor vrijdagavond teams geldt weer een minimum van zes spelers.

Kijk nu alvast of het voor jouw team een optie is om mee te doen aan de competitie overdag (50+) of op een andere dag / avond (donderdag). Op zondagmiddag is nog ruimte genoeg voor extra teams.

Speeldata
De competitie start zowel voor de vrijdagavond- als de zaterdagcompetitie in het weekend van 5 april en loopt door tot begin juni en voor de vrijdagavondcompetitie zelfs tot half juni. In de week van Koningsdag (za 27 april) t/m bevrijdingsdag (zo 5 mei) wordt er niet gespeeld. Dit valt samen met de schoolvakanties. In het pinksterweekend wordt er wel gespeeld! Voor de exacte data van de voorjaarscompetitie 2024, bekijk het overzicht van de speeldata.

Aanmelden als team of individueel
Wil je je als team aanmelden, zorg er dan voor dat jouw captain het formulier  instuurt. Je kunt je ook individueel of als reserve inschrijven. Een individuele inschrijving betekent dat wij je in een team proberen te plaatsen. Als dat niet lukt,dan word je automatisch op de reservelijst gezet. Inschrijven als reserve betekent dat je gebeld kunt worden om één of meerdere keren in te vallen. Dat kan in verschillende teams zijn.

Heb je vragen over de inschrijving? Stuur dan een berichtje naar [email protected]. Inschrijven kan t/m 31 december. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 455 0654

Tennispark Nieuwland

Nieuwlandseweg 4 gebruik nr 8 voor navigatie!
3824 XT Amersfoort

KVK-nummer

41190643