Info nieuwe leden

Welkom bij TV Nieuwland. Leuk dat je bij onze club komt tennissen!  

Via deze website, mails en de KNLTB ClubApp ontvang je informatie over onze activiteiten, toernooien, tennislessen en competitie. Je kunt natuurlijk ook onze Facebook en Instagram volgen. Handig is om de KNLTB ClubApp op je telefoon te downloaden. Dan heb je altijd de laatste informatie bij de hand. Zie onderaan deze pagina de handleiding hoe je de ClubApp gebruikt.

Wil je meedoen met interne toernooien? Maak dan een account aan op www.toernooi.nl Of bekijk de handleiding van Toernooi.nl. Wil jij ook toernooien bij andere verenigingen spelen of ga je competitie spelen dan maak je ook een account aan op mijnKNLTB daar volg je ook je speelsterkte, resultaten en je ranking. Voor ouders/ verzorgers van jeugdleden en voor jeugdleden hebben we een speciale informatiebrochure. 

Heb je vragen over je lidmaatschap, stuur dan een berichtje aan ledenadministratie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat kun je verwachten als je je hebt aangemeld als lid?

Om lid te worden vul je het inschrijfformulier in . Je ontvangt daarna een mailtje vanuit de KNLTB met inloggegevens en een bondsnummer, waarmee je kunt ‘afhangen’ op onze vereniging. Je hebt daarvoor de KNLTB ClubApp nodig, beschikbaar voor alle soorten smartphones. Na ongeveer vijf werkdagen ontvang je je bondspas. Het is verplicht deze bij je te hebben als je op onze banen speelt of aan toernooien meedoet, maar in de praktijk wordt er bijna nooit naar gevraagd. De pas geeft je toegang tot ons tennispark en tot de toiletten in het clubhuis. 

Afhangen van onze banen kan uitsluitend via de KNTLB ClubApp. Download onderaan deze pagina de handleiding voor het gebruik van de KNLTB Club app. Je kunt per keer maximaal 2 tijdsblokken afhangen en je bent minimaal met twee personen. Elke maandagavond is er een toss-avond. Een leuke manier om andere leden te leren kennen. Gedurende het jaar zijn er allerlei leuke activiteiten en toernooien. Houd onze website in de gaten. 

Bij TV Nieuwland kun je voor- en najaarscompetitie spelen. Via de mail ontvang je een uitnodiging om je daarvoor aan te melden. Jeugdleden worden automatisch in een team ingedeeld. Competitie spelen is voor hen gratis. 

TV Nieuwland wordt volledig gerund door vrijwilligers. Dat betekent ook dat je jaarlijks een aantal bar-, schoonmaak- of klusdiensten draait. En wil je iets extra's doen dan stellen we dat erg op prijs! Vind je het leuk om bij te dragen aan de organisatie van toernooien of evenementen, het regelen van diverse facilitaire zaken of de in- en externe communicatie van onze club? Onder Teamwork vind je nog meer ideëen. We horen het graag!

We wensen je veel tennisplezier!

het bestuur van TV Nieuwland

LedenHandleiding_ClubApp2_0.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 455 0654

Tennispark Nieuwland

Nieuwlandseweg 4 gebruik nr 8 voor navigatie!
3824 XT Amersfoort

KVK-nummer

41190643