Winddoek op baan 2 én een leuke actie van onze nieuwste sponsor.

23 april 2024


Op 18 april heeft Rob van Blokland, namens Tennis Vereniging Nieuwland het sponsorcontract ondertekend met Wilco Groot en Imro van der Wiel van Negenplus Makelaars.

Er prijkt niet alleen een gloednieuw winddoek langs baan 2 van onze nieuwste sponsor Negenplus Makelaars , ze hebben ook een hele leuke actie voor de leden van TVN. Heb jij een verkoop-opdracht voor ze? Neem contact met ze op en je maakt kans om je (tennis) contributie retour te krijgen.

 

Negenplus makelaars te Amersfoort, een makelaarskantoor die woonwensen waarmaakt! Het aan en/of verkopen van een woning is voor vele mensen geen alledaagse bezigheid. Negenplus makelaars zoekt mee naar uw droomwoning, ondersteunt bij de aankoop en verkoopt eventueel de huidige woning voor de beste prijs en voorwaarden. Zij zijn servicegericht, transparant en zullen ten alle tijden in het belang van de klant denken. Doordat er meerdere taxateurs actief zijn bij Negenplus Makelaars komen zij binnen bij vele woningen en taxeren vele malen meer dan overige kantoren wat heb vele voordelen geeft in de woningmarkt.

Stap gerust eens binnen voor een kop koffie of neem contact op met het kantoor(Het Masker 234 te Amersfoort, Winkelcentrum Emiclaer) en dan kijken ze graag wat zij voor u kunnen doen! 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 455 0654

Tennispark Nieuwland

Nieuwlandseweg 4 gebruik nr 8 voor navigatie!
3824 XT Amersfoort

KVK-nummer

41190643